Gupse Özay Hamile mi? Barış Arduç Haberi Verdi!

Hüseyin TÜRKER
By -
0

Gupse Özay ve Barış Arduç 29 Temmuz 2020'de evlendi. 6 yıldır birlikteliklerini sürdüren ünlü çift 29 Temmuz'da dünya evine girdi. İzmir Çeşme'de evlenen çift sade bir nikah töreni düzenledi. 

Evliliğin hemen ardından Gupse Özay hamile mi iddiaları ortaya atıldı. İddialar çiftin Gupse Özay hamile olduğu için nikah kıydığı yönündeydi. 

Etilerde objektiflere yakalanan Barış Arduç eşi Gupse Özay'ın hamile olup olmadığı hakkında açıklama yaptı. 

Tatil bittikten sonra işe döndüğünü söyleyen Barış Arduç evlilik hakkında konuştu. Yakışıklı oyuncu, “Evliliğimiz çok iyi gidiyor. 6-7 senelik birlikteliğimiz var. Zaten evli gibiydik. Yüzük takmak bizim de çok istediğimiz bir şeydi. Yüzük takmayı da sevdim biraz. Dediğim gibi hayatı paylaşmaya başlıyor olsak, sürprizleri olabilirdi ama biz yedinci yıla gireceğiz hayatı paylaşıyoruz, bir sürprizimiz yok birbirimize karşı, huyumuzu suyumuzu biliyoruz” dedi.

Eşi Gupse Özay'ın hamile haberleri için Barış Arduç “Bu tarz haberler beklediğimiz şeylerdi. Biz çocuk çok istiyoruz ve niyetimiz de var. Olursa, böyle bir haberi keyifle paylaşırız. Şu an öyle bir durum yok” şeklinde cevapladı.

Pandemi sürecini evde eşi Gupse Özay'la geçirdiğini söyleyen yakışıklı oyuncu ”Gupse yazarak geçiriyor, evde” dedi. 

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)