Onur Kıvrak ''Tarihe Geçecektim''

Gözde ÖZTÜRK
By -
0

Andorra karşısında Milli Takım kalesini koruyan Trabzonspor’un başarılı kalecisi Onur Kıvrak, 2-0’lık galibiyeti değerlendirdi.

Genç file bekçisi, “Sonuçta kazanmalıydık ve farklı kazanmalıydık. Zemin çok kötüydü, rakip de sert oynadı ama galibiyet galibiyettir. Hem zeminle hem rakiple uğraşıyorsunuz. Macaristan maçına final gibi bakıyoruz. O maçı kazandıktan sonra bekleyip göreceğiz neler olacağını” diye konuştu. O

nur, Andorra’nın 70. dakikada yakaladığı ve Sebastian Gomez’in ayağından kaçırdığı net gol pozisyonu içinse ilginç bir yorum yaptı: Eğer o pozisyon gol olsaydı tarihe geçecektim. Allah’a şükür gol olmadı.

GÖKHAN: KAMİKAZE GİBİYDİLER

Andorra’nın sert futbolunu eleştiren sadece Onur değildi. F.Bahçe’nin yıldız oyuncusu Gökhan Gönül de aynı dertten muzdaripti. Başarılı sağ bek, Andorralı futbolcuların sertlik anlaşına adeta isyan etti ve “Fazla konuşmak istemiyorum ama şu kadarını söyleyeyim; Andorralı oyuncular adeta kamikaze gibiydiler. Çok sert oynadılar. Çok saldırdılar” sözleriyle tepkisini dile getirdi.


Onur Kıvrak ''Tarihe Geçecektim''

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)