Burak Deniz ve Hande Erçel BluTv'nin Yeni Dizisi Yarım Kalan Aşklar Dairesi Dizisiyle Ekrana Dönüyor

Hüseyin TÜRKER
By -
0
Burak Deniz ve Hande Erçel BluTv Yarım Kalan Aşklar Dairesi

Hande Erçel ve Burak Deniz BluTv'nin yeni dizisi Yarım Kalan Aşklar Dairesi ile ekrana dönüyorlar.
Birkaç gün önce geçirdiği motosiklet kazası ile gündemde olan Burak Deniz bu kez yeni dizisi Yarım Kalan Aşklar Dairesi ile gündemde. BluTv'de yayına girecek Yarım Kalan Aşklar Dairesi'nde Burak Deniz'e daha önce Aşk Laftan Anlamaz dizisinde de partner olduğu Hande Erçel yeniden partner oldu.
Show Tv'nin başarılı yaz dizisi Aşk Laftan Anlamaz'da kamera karşısına geçen Burak Deniz ve Hande Erçel bir kez daha BluTv'nin yeni dizisi Yarım Kalan Aşklar Dairesi için kamera karşısına geçecek. Hande Erçel ve Burak Deniz'in hayranları dizinin haberini alır almaz heyecanla dizinin yayınlanacağı günü beklemeye başladılar.

Blutv için çekilecek olan dizinin yapımcılığını Tims&B yapım üstlenirken “Yarım Kalan Aşklar Dairesi” dizisinde Hande Erçel ve Burak Deniz ile birlikte Ali Atay da başrolü paylaşacak.
Hande Erçel hem bu yaz ekrana gelmesi planlanan Fox Tv için hazırlanan MF Yapım Sen Çal Kapımı dizisinde hemde BluTv'nin yeni dizisi Yarım Kalan Aşklar Dairesi'nde yer alacak. 
Tims&B yapımın Blutv için hazırladığı Yarım Kalan Aşklar Dairesi dizisinin yönetmen koltuğunda Umur Turagay oturacak. Umur Turagay daha önce Ölene Kadar dizisinin ve İkimizin Yerine filminin de yönetmenliğini yapmıştı. Yarım Kalan Aşklar Dairesi dizisini daha önce Söz dizisinin senaristliğini yapan Ethem Özışık yazacak. Hakan Bonomo ve Ercan Uğur da dizinin senaryo ekibinde yer alacaklar.
Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur’un yazdığı Umur Turagay'ın yöneteceği Yarım Kalan Aşklar Dairesi dizisi 8 bölüm olacak.
BluTv'nin yeni dizisi Yarım Kalan Aşklar Dairesi bir romantik komedi dizisi olacak. Yarım Kalan Aşklar Dairesi dizisi birbirlerini ölümüne kadar sevdikleri halde ayrılmak zorunda kalan aşıkların hikayesini konu alacak. 
Henüz hazırlıkları tamamlanmayan dizinin yayın tarihi hakkında bir bilgi bulunmuyor. Ancak Yarım Kalan Aşklar Dairesi'nin çekimlerinin yakın zamanda başlaması bekleniyor. Aradıkları aşkı bulan ancak aşta istediklerini elde edemeyen iki aşık çiftin hikayesi olan romantik komedi türündeki dizi yakında BluTv'de seyircisiyle buluşacak.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)