Hande Erçel ve Kerem Bursin'in Yeni Dizisi Sen Çal Kapımı Ne Zaman Başlayacak?

Hüseyin TÜRKER
By -
0
Hande Erçel ve Kerem Bursinin Yeni Dizisi Sen Çal Kapımı Ne Zaman Başlayacak

Hande Erçel ve Kerem Bursin'in yeni dizisi MF Yapım imzalı Sen Çal Kapımı çok yakında başlıyor. Hande Erçel ve Kerem Bursin'i buluşturacak dizinin çekimlerine bayram arkası başlanacak.
Son olarak Fox'un yaz dizisi Her Yerde Sen'in yönetmen koltuğuna oturan Ender Mıhlar, Sen Çal Kapımı dizisinin yönetmen koltuğunda oturacak. Dizinin senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu kaleme alıyor. 
MF Yapım'ın Fox Tv için hazırladığı Sen Çal Kapımı dizisinin başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bursin'in olacağı kesinleşti. Dizinin ekibinde Neslihan Yeldan, Anıl İlter, Melisa Döngel, Bige Önal ve "Bir Aile Hikâyesi" dizisindeki oyunculuğuyla kendisine hayran bırakan Elçin Afacan gibi birçok başarılı oyuncu yer alıyor. 
Koronavirüs nedeniyle setlerin durdurulması üzerine Sen Çal Kapımı dizisinin akıbeti belirsizdi. Ancak virüsün gidişatına göre planlamalar yapılmaya başlandı. Sektörde konuşulanlara göre Ramazan Bayramı sonrasında dizilerin set çalışmalarına başlaması gibi bir durum söz konusu. Bu da 27 Mayıs’tan sonra birçok dizinin çekimlerine başlayabileceğini gösteriyor.
Hande Erçel ve Kerem Bursin'i buluşturan Sen Çal Kapımı dizisini izlemek için merakla bekleyen hayranlarına müjdeli haber var. Sen Çal Kapımı dizisinin çekimlerine başlamak için de Ramazan Bayramı sonrası için bir planlama yapıldığı öğrenildi. Ramazan bayramının hemen ertesinde sete çıkacak dizinin çekimleri İstanbul’daki mekanlarda gerçekleşecek. 
Dizinin kadın başrolü Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisindeki rolünde üniversitede okuyan Eda adlı bir çiçekçi kıza hayat verecek. Kerem Bürsin ise Sen Çal kapımı dizisinde zengin bir holding sahibinin oğlu olan Serkan Bolat’a hayat verecek. Dizi üniversite öğrencisi çiçekçi kız Eda ile varlıklı bir ailenin çocuğu Serkan'ın olaylı bir tanışma ile başlayan ilişkilerinin aşka dönüşürken yaşanacak olayları konu edinecek. 
Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosunda bulunan Neslihan Yeldan, Anıl İlter, Melisa Döngel, Bige Önal ve Elçin Afacan'ın nasıl bir karakter canlandıracakları bilgisi henüz belli değil. 
Son zamanlarda yaptığı Mucize Doktor gibi yüksek reytingli diziler ile başarılı sezon geçiren MF Yapım, Fox Tv için Sen Çal Kapımı isimli yeni dizisinin hazırlıklarını tamamlamak için hızlandı. Ramazan Bayramı sonrasında hemen sete çıkması planlanan dizinin haziran sonuna doğru Fox Tv'de seyircisiyle buluşması düşünülüyor.

Hande Erçel (Eda)

Fox Tv'nin yeni yaz dizisi Sen Çal Kapımı'nda Hande Erçel, çiçek satıp aynı zamanda üniversitede okuyan Eda karakterini canlandıracak.
Hande Erçel Sen Çal Kapımı eda

Kerem Bursin (Serkan Bolat)

Fox Tv'nin yeni yaz dizisi Sen Çal Kapımı'nda Kerem Bursin, zengin bir holding sahibinin oğlu Serkan Bolat karakterini canlandıracak.
Kerem Bursin Sen Çal Kapımı serkan bolat

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)